joi, 30 decembrie 2010

PARFUMUL CE M-A FERMECAT IN TAINA


Traim intr-o lume a senzatiilor de orice fel si nu putem neglija un foarte important simt: cel olfactiv. Un parfum "bun" devine cu adevarat incantator pe piele, dezvolta nuante diferite la fiecare persoana in parte. El este o a doua piele, ca o haina invizibila. Cand uitam sa ne dam cu parfum parca am uitat sa punem ceva pe noi. Ne simtim goi.
Corpul parfumat al unui femei poate avea asupra unui barbat cam acelasi efect pe care polenul il are in cazul albinelor. Orice doamna pare mai "tantosa" dupa ce s-a parfumat. Si ce este mai sexi decat increderea?

Ocazia cu care va fi purtat parfumul respectiv este iarasi un factor important. O femeie nu poate merge la birou mirosind ca si cum ar vrea sa cucereasca toata ginta masculina si nici la cocktail mirosind a parfum universal de zi. Cand merge la sala se potriveste un parfum discret, altul decat la piata, altul decat in vizita la rude.

Concluzia ar fi una singura: nu este de joaca cu alegerea parfumului care sa reprezinte o femeie. Iar de cumparat, ar trebui cumparate doar parfumuri originale, meritam cu totii calitate, nu-i asa? Ce-ar fi sa incercam un parfum "bun" (daca nu am facut-o pana acum) si sa vedem diferenta?...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu